Centrum Stepping Stone

Werken bij Centrum Stepping Stone

Welkom op de wervingspagina van Centrum Stepping Stone. Wij zijn een toonaangevende organisatie op het gebied van forensische zorg, wmo, diagnostiek en behandeling, ambulante begeleiding, verblijfzorg en dagbesteding. Werken bij ons betekent bijdragen aan de rehabilitatie en re-integratie van mensen met complexe zorgbehoeften en een justitiële achtergrond. Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven professionals die zich willen inzetten voor onze missie en visie.

 
Over Centrum Stepping Stone

Centrum Stepping Stone biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor mensen die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Onze multidisciplinaire teams werken samen om cliënten te helpen hun leven weer op de rails te krijgen en hun plaats in de samenleving te hervinden. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk, en streven ernaar om elke cliënt een kans te geven op een beter leven. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Centrum Stepping Stone en samen te werken aan een betere toekomst voor onze cliënten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te solliciteren op een van onze vacatures! U kunt solliciteren via onze website door uw CV en motivatiebrief in te dienen.

 
Waarom Werken bij Centrum Stepping Stone?

Werken bij Centrum Stepping Stone biedt vele voordelen en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei:

 1. Uitdagende en Zinvolle Werkervaring: Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en de kans om een positieve impact te maken in het leven van onze cliënten.
 2. Opleidings- en Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van trainingen, workshops en bijscholing.
 3. Multidisciplinair Team: U werkt samen met een divers team van professionals, waaronder psychologen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, therapeuten en persoonlijke begeleiders.
 4. Carrièremogelijkheden: Bij ons kunt u groeien en uw carrière verder ontwikkelen binnen verschillende afdelingen en functies.
 5. Goede Arbeidsvoorwaarden: Wij bieden een concurrerend salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een ondersteunende werkomgeving.

 

Vacatures

Wij hebben regelmatig vacatures voor diverse functies, zoals:

1. Persoonlijke- en woonbegeleiders:

 • Functieomschrijving: Begeleiden en ondersteunen van cliënten in hun dagelijks leven en helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden.
 • Functie-eisen: MBO-niveau 4 of hoger in zorg en welzijn, ervaring in de zorgsector, empathisch en stressbestendig.
 

2. Psychologen en Therapeuten:

 • Functieomschrijving: Uitvoeren van diagnostiek, individuele en groepsbehandelingen voor cliënten met diverse problematieken.
 • Functie-eisen: WO-opleiding psychologie of vergelijkbaar, BIG-registratie (indien van toepassing), ervaring in forensische zorg is een pré.
 

3. Maatschappelijk Werkers:

 • Functieomschrijving: Ondersteunen van cliënten bij sociale en maatschappelijke vraagstukken, helpen bij re-integratie in de samenleving.
 • Functie-eisen: HBO-opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening, ervaring met forensische cliënten is een pré.

 

4. Dagbestedingscoördinatoren:

 • Functieomschrijving: Ontwerpen en begeleiden van activiteitenprogramma’s voor dagbesteding, gericht op sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling.
 • Functie-eisen: HBO-niveau in een relevant vakgebied, ervaring met activiteitencoördinatie. 

Direct Solliciteren

Titel

test

Persoonlijk Begeleider en Woonbegeleider forensische zorg (25 tot 36 uur), Amsterdam

Op locatie | Fulltime | Senior medewerker