Centrum Stepping Stone

WLZ (Wet langdurige zorg)

Bieden van WLZ Zorg door Centrum Stepping Stone

Welkom bij Centrum Stepping Stone, uw vertrouwde partner in het leveren van hoogwaardige zorg binnen de Wet langdurige zorg (WLZ). Wij begrijpen dat langdurige zorgbehoeften complex en divers kunnen zijn. Daarom streven wij ernaar om zorg op maat te bieden die volledig is afgestemd op de unieke situatie en wensen van onze cliënten. Bij Centrum Stepping Stone geloven we in een persoonlijke benadering. Wij werken nauw samen met de cliënt, familieleden en andere zorgverleners om een zorgplan op maat te maken. Onze kernwaarden zijn respect, betrokkenheid en deskundigheid. Dit betekent dat we altijd luisteren naar de wensen en behoeften van onze cliënten en hen actief betrekken bij het zorgproces.

 
Onze Diensten

Bij Centrum Stepping Stone bieden wij WLZ-diensten begeleiding en behandeling aan, gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze cliënten:

  • Begeleiding: Ondersteuning bij dagelijkse bezigheden, sociale activiteiten en het onderhouden van structuur in de dag.
  • Behandeling: Specialistische zorg door psychologen en therapeuten, afgestemd op de specifieke medische behoeften van de cliënt.